Mandljev zdrob je drugo pogosto ime za mandljevo moko. Za nekatere sta si podobna, za druge pa ne. Mandljev zdrob je bolj grobo zmlet kot mandljeva moka. Običajno še vedno vsebuje tudi lupino. V Evropi ne bomo zasledili veliko omemb mandljevega zdroba, na drugih območjih, zlasti v ZDA, pa ga boste našli veliko.
Izdelek, ki ga ponujamo, blanširana mandljeva moka, je proizveden iz visokokakovostnih surovih mandljev. Na surovih mandljih je običajno zunanja plast rjave lupine, ki obdaja oreh. Na naši blanširani mandljevi moki ni mandljeve lupine, kar ji daje drugačen pridih.
Ljudje imajo našo blanširano mandljevo moko najraje zaradi mehke teksture in gladkosti. Z našo blanširano mandljevo moko bo priprava peciva veliko boljša. Ko odstranite lupino, imajo mandlji kremasto barvo, ki bo videti odlično pri peki in različnih jedeh.
Naša blanširana mandljeva moka je na voljo v različnih sortah Valencia in Carmel, ki dajeta sladek okus in svetlo, skladno barvo. Večino naše zaloge blanširane mandljeve moke sestavlja vrsta Carmel, saj je to mandelj z najbolj neverjetnim okusom vseh časov. Osredotočamo se na kakovost, da bi naše stranke doživele fantastičen okus.
Uporaba
Namesto pšenične moke lahko uporabite blanširano mandljevo moko. Mandljeva moka je rahlo oreškasta in sladka ter je kot nalašč za vašo kuhinjo, saj izboljša celoten okus pečenih jedi. Če se nekdo želi prehranjevati brez glutena ali z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, je blanširana mandljeva moka idealna alternativa pšenični moki za uživanje v čudovitih pečenih jedeh.
Veleprodaja
NutriBoost kot veletrgovec z mandljevo moko, blanširano, ponuja konkurenčno ponudbo tega izdelka na debelo in z lastno etiketo. Naše izdelke dobavljamo predvsem spletnim trgovinam, distributerjem, trgovcem na debelo in blagovnim znamkam.