Paradižnik, posušen v razpršilu, se uporablja za izdelavo paradižnika v prahu. Ta fini prah se hrani v shrambi, potem ko dehidriramo paradižnike in jih zmeljemo v prah. Paradižnik se v latinščini imenuje tudi Lycopersicon ali volčja breskev. Paradižnik je zelo dolgo veljal za strupenega. Imajo dekorativne plodove in liste. Izvor te rastline je Evropa, zlasti Velika Britanija.
Poreklo
Sveži paradižniki se spremenijo v kašo, ki se nato posuši s pršenjem, da nastane paradižnikov prah. Razpršeno sušenje se uporablja za tekočo mešanico, pri čemer nastane droben paradižnikov prah. Če opravite majhne prilagoditve razpršilne šobe, lahko paradižnikov prah postane konsistenten. Izdelek je zelo koncentriran in mat rdeče barve. Vendar ga je mogoče po želji okrepiti v svetlo rdečo barvo.
Veleprodaja
Uporabite ga lahko v številnih jedeh, tako da ga po mešanju z vodo spremenite v rdečo paradižnikovo pasto. Paradižnik v prahu se lahko uporablja v številnih receptih kot nadomestek za svež paradižnik, saj lahko izboljša okus jedi. Izboljša okus sveže salse z vrta in doda okus paradižniku brez okusa iz trgovine.
Veleprodaja
NutriBoost je podjetje za veleprodajo paradižnikovega prahu. Pomagamo drugim blagovnim znamkam in podjetjem, da s to visokokakovostno sestavino izboljšajo svoje izdelke. Vas zanima ponudba? Zahtevajte jo zdaj prek našega kontaktnega obrazca.